![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
درود جان، جداگانه عرض خواهم کرد.
2021-10-28 23:10:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#سال
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00 #Canada [کارت ملدی] پزشکی
یه عکس از چشم دختر دوازده سالم میفرستم خواهشاً من و راهنمایی کنند خیلی نگران هستم این اتفاق از دیروز بعدظهر افتاده چیزی به چشم اصابت نکرده فقط در هنگام بازی با برگها گفت یه چیزی تو چشمم رفته من تشخیص یه گرد و خاک و دادم
2018-10-28 09:02:00 #Canada [سال] پزشکی
چشم پزشکی برای بچه ۳ ساله رایگان یا پولی؟ به ما امروز دکتر اطفال پسرم گفت پولی
2018-11-06 15:25:00 #Toronto [پزشک] پزشکی
سرام مامانهای کسی چشم پزشک بزرگسالان یا اپتومتریست خوب سراغ دارید
2018-12-16 19:21:00 #Toronto [پزشک] پزشکی
، ما مونترال زندگی میکنیم و دخترم ۹ سالشه و چشماش استیگمات هست و از عینک استفاده میکنه ایا روال بردن پیش چشم پزشک هم به این صورت هست که فمیلی داکتر یا پزشک عمومی باید ارجاع بده یا مستقیم میشه رفت؟ و محبت کنید چشم پزشک ترجیحا ایرانی ، در مونترال معرفی کنید
2018-12-27 20:26:00 #Canada [پزشک] پزشکی
دکتر چشم پزشک متخصص قرنیه میشناسید؟ برای پسرم که چهار ساله هست میخوام.
2021-05-11 11:01:00 #Toronto [پزشک] پزشکی
چشم پزشک میخواستم کسی میدونه ادرسش کجاست پسر پنج ساله دارم چشم درد هست
2021-06-13 23:20:00 #Canada [پزشک] پزشکی
من برای دختر هفت ساله دنبال چشم پزشک خوب می گردم اگر می شناسید ممنون می شم معرفی کنید
2021-07-05 19:35:00 #Canada [پزشک] پزشکی
من خدمتتون: مادرم برای پوکی استخوان یک دوز آمپول zoledronic acid را پارسال در ایران تزریق کردند و الان به تورنتو آمدند و باید دوز دوم را تزریق کنند بیمه مسافرتی دارند و ویزای ویزیتوری میشه راهنمایی کنید که چطور میتونیم اینجا براشون تزریق را انجام بدهیم؟ خیلی ممنونم از راهنماییتون⚘?
2021-08-31 13:37:00 #Canada [ویزای ویزیتوری] پزشکی
چطوري ميشه براي كودك زير دو سال سريع نوبت ويزيت دكتر گرفت؟
2021-09-05 21:15:00 #Montreal [سال] پزشکی
جناب بنده دانشجوی کونکوردیا هستم و بیمه بلوکراس دارم، از ایران یک نسخه ازمایش خون دارم که نیاز دارم اینجا انجام بدم اصلا روند پزشکی اینجا رو نمیدونم سوال من این هست که فقط درصورتی که دکتر دانشگاه ازمایش رو بنویسه شامل بیمه میشه یا که پزشک های دیگر هم میتونن ؟
2021-10-21 21:47:00 #Canada
اعضا محترم من پسرم سرما خورده کمی و تب هم داره اگه برم فارماپری بهش شربت استامینوفن و سرماخوردگی کودکان میدن ؟
2021-08-31 13:11:00 #Canada
چشم پزشکی برای بچه ۳ ساله رایگان یا پولی؟ به ما امروز دکتر اطفال پسرم گفت پولی
2018-11-06 15:25:00 #Canada
سوال چشم پزشکی ، سوالی در مورد تشخیص احتمالی مشکل چشمم دارم که پزشکان مختلف تشخیص متفاوت داشتهاند - در طول مدت کوتاهی، چند هفته، بینایی چشم راستم افت شدید پیدا کرد - الان نمره چشمم ۲.۷۵ نزدیکبین و ۰.۷۵ استیگمات است عینک دیدم را بهتر میکند ولی کامل نمیکند - یا چشم راست به تنهایی، نور متمرکز مثل چراغ راهنمایی را ۳ تا میبینم و عینک تفاوتی ایجاد نمیکند به چشمپزشک مراجعه کردم ولی تشخیصها متفاوت بود: - آبمروارید است و نیاز به عمل دارد -آبمروارید دارد ولی بهتر است فعلا عمل نکنم چون شدید (رسید
2018-12-19 12:39:00 #Canada
یه عکس از چشم دختر دوازده سالم میفرستم خواهشاً من و راهنمایی کنند خیلی نگران هستم این اتفاق از دیروز بعدظهر افتاده چیزی به چشم اصابت نکرده فقط در هنگام بازی با برگها گفت یه چیزی تو چشمم رفته من تشخیص یه گرد و خاک و دادم
2018-10-28 09:02:00 #Canada
همسرم کرون داره ۱۵ سال پیش جراحی کرده و الان بیماری ش شعله ور شده و حدود سه ماهه که درد داره و تقریبا هر دو سه روز غذاش رو بالا میاره و هر بار تو اورژانس بهش سرم و پنتاپرازول و کترلاک و گاهی با شیاف درد رو کنترل میکنن و برای جراحی تردید دارن با این وضعیت میخواستم ببینم نظرتون چیه جواب کونولوسکوپیش رو هم براتون میفرستم البته قراره MRIانتروگرافی انجام بده ممنون از پاسخگوییتون
2021-09-06 05:30:00 #Canada
من هر ۵ روز باید ۱۰۰ دلار بدم تا نسخه تمدید بشه ؟ من که از اول درخواست ۴۰ عدد قرص کرده بودم این چه داستانیه ؟
2021-08-30 16:00:00 #Canada